Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Πανούσης ή Λαζόπουλος, ιδού η απορία

Η Ελληνοφρένεια είχε καλεσμένο την προηγούμενη Παρασκευή τον Πανούση.
Πάμε,δώσε!

Η εκπομπή 

image

"Απεργίες είναι αυτές τώρα; Εδώ θέλει μια άγρια απεργία , διαρκείας απεργία, σε δώδεκα μέρες έχουμε τελειώσει".
Τρία δευτερόλεπτα πιο πριν
ΠΑΝΟΥΣΗΣ:Αύριο έχουμε απεργία, την μεγάλη. Πότε έχουμε;
ΚΑΛΑΜΟΥΚΗΣ: Χθες

ΧΘΕΣ!!!ΧΘΕΣ ΜΑΛΑΚΑ! Δεν περιγράφω άλλο.

 

Οκεί, περιγράφω.

Έχει μπόλικες παπάρες η …συνέντευξη. Λαικισμούς του τύπου ο Τσίπρας που παίρνει το υβριδικό και ο κόσμος δεν έχει ν'αγοράσει φάρκμακα για τον καρκίνο. Ορίστε, με κάνει και σχεδόν υπερασπίζομαι τον ΣΥΡΙΖΑ ο μπάμιας, που θα πέσει φωτιά να με κάψει, αλλά… δεν το σηκώνω το άδικο.

Τέτοιες μπαρούφες, και καλά προοδευτικές παπάρες του τύπου”κρίνω τα πάντα και τους πάντες”τα λένε κάτι παππούδες ταρίφες που επειδή στον Τιτανικό πίνανε μπράντυ και μιλούσαν για πολιτική, νομίζουν πως ξέρουν ποιος σκότωσε τον Κέννεντυ.

Και γαμώτο, γίνομαι κλισέ, αλλά η μαλακία πάει σύννεφο. Είναι μάγκας σου λέει ο Τζιμάκος και παγαίνει στις εκλογές και κάθεται πίσω από το παραβάν με τις ώρες και μπλοκάρει την διαδικασία. Έλα ρε! Έχεις τόσο μεγάλα αρχίδια; Κάτι είχε ακουστεί ότι είχες το θάρρος να τα βάλεις με τον Νταλάρα, αλλά δεν περίμενα τέτοιο ανδραγάθημα.

Πιο κάτω λέει για μαφία αποτελούμενη από κομματόσκυλα που την ζηλεύει η ιταλική μαφία και για μίζες.

Μαλάκα, ο τύπος παίρνει τα πρωτεία από τον Λαζόπουλο

Ρε φίλε και η Γώγου έβριζε το Κόμμα. Αλλά δεν θέλω να ξεράσω όταν ακούω αυτό

Το λέει καθαρά “μόνο το κόμμα το χριστουλάκο τους” κι ανεξάρτητα απ’το αν διαφωνώ δεν βλέπω ένα κακομαθημένο παιδάκι που γέρασε κι επειδή δεν έχει τίποτα καινούριο να πει κάθεται και παλεύει μέσα του με έναν Κνίτη που του’φαγε την γκόμενα λίγο πριν εξαφανιστούν οι δεινόσαυροι.

Ξέρετε ρε τι λέει ο Μπρεχτ ,που πάει σε τύπους σαν τον Πανούση;
Λοιπόν
Πέντε δυσκολίες στο γράψιμο της αλήθειας στην τρίτη παράγραφο

Ο απερίσκεπτος άνθρωπος, που δεν ξέρει την αλήθεια, γενικά εκφράζεται με μεγαλοστομίες και ανακρίβειες(…)Ολα αυτά εκφράζονται πολύ αόριστα, όχι για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τη δράση και κατά βάθος δε λένε τίποτα σε κανέναν.

Ότι ο Πανούσης έχει ξαφνικά την άποψη της γιαγιάς του Κασιδιάρη για την κρίση και τόσα χρόνια στο κουρμπέτι δεν διάβασε τόσο δα για το πως γεννιούνται οι καπιταλιστικές κρίσεις.Ότι δεν ξέρει την αλήθεια…Ακόμα και κουτσουρεμένη , δεν ξέρει πως η κρίση δεν είναι οι μίζες.

Ξέρεις κάτι ρε φίλε; Κι ο Πάγκαλος έχει χιούμορ. Και είναι και πανέξυπνος και μέσα στην χυδαιότητά του γίνεται διασκεδαστικός άμα λάχει.

Κρίμα ρε πούστη τα πρωινά της τρίτης λυκείου που πριν πάω φροντιστήριο άκουγα το “κάγκελα παντού”. Έπρεπε να ακούω το “έχω ένα καφενέ στου λιμανιού την άκρη” ΄. Άντε γεια.

ΥΣ: Το άρθρο στο portal του 902  Μαγκιά κλανιά κι απόστημα (μπείτε καλέ διαβάστε το! )τα’σπασε.
Ειδικά το υστερόγραφο “ Άντε λοιπόν, και στο Μέγαρο, σου ευχόμαστε. Αν και εκεί κρατάνε σοβαρότητα. Αστικού τύπου, αλλά μια σοβαρότητα...”

ΥΣ2: Υπάρχει τόσα χρόνια μέσα μου ,αλλά τώρα κατάφερα να το εκφράσω σε λέξεις. Πήγε μια μέρα ο Άσιμος στην πλατεία και έκατσε σε ένα παγκάκι.Το βασικό κομμάτι της ιστορίας είναι ότι  είχε φάει φασολάδα ο άνθρωπος. Ε, κάπως έτσι γεννήθηκε ο Πανούσης. Ξανα άντε γεια.

 

update:Τι έγινε ρε ; Σου έκανα την μούρη κρέας;blog

Και σου την ξανακανα

tzim

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου