Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

23 βουλευτές άλλων κομμάτων ψήφισαν τον αντιπρόεδρο της Χρυσής Αυγής

ο οποίος τελικά δεν εξελέγη καθώς χρειάζονταν τουλάχιστον 75 ψήφοι.

Τα κουκιά:Σύμφωνα με το tvxs ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος –ο προτεινόμενος από την ΧΑ για αντιπρόεδρος έλαβε 41 ψήφους. Ως γνωστόν όμως, μετά απ’ την σοφή επιλογή του ελληνικού λαού, η Χρυσή Αυγή έχει 18 βουλευτές και με απλή αριθμητική 41-18=23, τουτέστιν 23 βουλευτές άλλων κομμάτων- άγνωστο μέχρι στιγμής ποιοι- ψήφισαν τον αντιπρόεδρο της ΧΑ.

Η αντίδραση της ΧΑ:”Η μη απόδοση της θέσεως του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο, αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή.(…)Το Εθνικιστικό Κίνημα θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός του και το νομικό μας τμήμα ήδη προετοιμάζει την προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο(…)”

Ρε παιδιά… Ρε παιδιά…Δεν μπορούν οι άνθρωποι να το καταλάβουν. Λέγεται ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Ο κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα να ψηφίσει και τον Μπομπ Σφουγγαράκι για αντιπρόεδρο. Τι θες τώρα; Θα πάνε στο Ευρωπαικό δικαστήριο επειδή η απόφαση της πλειοψηφίας είναι ενάντιά τους, με σκοπό να αλλάξουν τι;Α,ναι…Την απόφαση της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!!!!

Καμιά αυταπάτη περί δημοκρατίας και λαικής κυριαρχίας στο σήμερα. Καμιά ξαφνική αγάπη προς τον κοινοβουλευτισμό. Αλλά είναι τόσο απλό…Εμείς εδώ αποφασίζουμε για ένα πράγμα. Οι 204 ρίχνουν άκυρο, οι 39 λευκό και οι 41 είναι υπέρ. Δεν περνάει η άποψη των 41. Τι να κάνουμε τώρα;


Χμμ..και τώρα που το θυμήθηκα παρ’τε μια ακόμη κατάφορη παραβίαση της απόφασης της πλειοψηφίας http://tapapakiasthseira.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2520.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου