Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην Microsoft

Η ομάδα «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της εταιρείας Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.
Ο συντάκτης της προκήρυξης που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα χαρακτηρίζει την επίθεση πράξη πολέμου ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στη γενικευμένη αιχμαλωσία .
Αξιωματικοί της ασφαλείας εξετάζουν για τη γνησιότήτα της.

Ολόκληρη η προκήρυξη

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Ιουνίου επιτεθήκαμε με παγιδευμένο όχημα στα κεντρικά γραφεία της Microsoft. Εισβάλαμε από την κεντρική είσοδο και πυροδοτήσαμε το παγιδευμένο βαν στο εσωτερικό του κτηρίου, φιλοδωρώντας το με 150 λίτρα βενζίνης. Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης εξασφαλίσαμε ότι κανένας δεν θα διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο ενώ αντίθετα με τους ισχυρισμούς διαφόρων δημοσιευμάτων δεν χρησιμοποιήσαμε όπλα για την ακινητοποίηση του προσωπικού. Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος. “Εγκλωβισμένοι στην κοινωνία-φυλακή...” Μεγαλώνοντας και σπαταλώντας τον χρόνο και το κάθε λεπτό της ζωής μας στη μεγάλη φυλακή, στην πόλη που πνίγει στο άγχος και το στρες εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι τρελό, αντιφατικό που άνθρωποι συνωστίσθηκαν σα ζόμπι ο ένας πάνω στον άλλο μέσα σε γιγάντιες πόλεις.΄

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο
ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου