Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Νέο χτύπημα ενάντια στην νεοελληνική γλώσσα από τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας!

Νέο χτύπημα ενάντια στην νεοελληνική γλώσσα από τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας!image
Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης σε τουίτ του το οποίο ριτουίταρε και το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί την φράση “πολύ επιχειρηματίες”, αναφερόμενος προφανώς στο πλήθος των επιχειρηματιών και όχι σε κάποιο ποιοτικό δεδομένου του τύπου “ο άντρας ο πολλά βαρύς “ .

Πηγές οι οποίες θεωρούνται αξιόπιστες μιλάνε για εκτεταμένες συγκρούσεις μεταξύ μαθητών της  τετάρτης δημοτικού με τους δασκάλους τους, επ’ αφορμής του γεγονότος, στο κέντρο της Αθήνας  και στα δυτικά προάστια, οι οποίες βρίσκονται υπό καταστολή μετά την παρέμβαση των ΜΑΤ. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για οδοφράγματα αποτελούμενα από το γνωστό βιβλίο “Νεοελληνική Γραμματική” του Μανόλη Τριανταφυλλίδη.

Η Ιερά Cύνοδοc  σε επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει την πιθανότητα ανάστασης του Μανόλη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος αναμένεται να φτιάξει το γρηγορότερο δυνατό λογαριασμό στο τουίτερ με σκοπό να κάνει ριτουίτ  την προφανή διόρθωση “πολλοί επιχειρηματίες” καθώς και να υπενθυμίσει τις διαφορές μεταξύ των : πολύ ,πολλή και πολλοί.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ σε επίσημη ανακοίνωσή του συνδέσμου θέλοντας να…βγάλει λάδι το κατά Μαρξ πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης δήλωσε”Είμαι πολύς επιχειρηματίας”.

Τέλος παρενέβη ο γγ της ΧΑ με ανακοίνωσή του στην οποία προαναγγέλλει τον ξυλοδαρμό όσων Πακιστανών στα φανάρια λένε “εγκώ ντε έκι πολύ λεφτά” ή τέλος πάντων παραβιάζουν και σπιλώνουν  την ιερότητα και την ανωτερότητα της ελληνικής, της σουπερότερης και καλυτερότερης και αρτιότερης και φοβερότατης γλώσσας στον κόσμο.

(Τα παραπάνω είναι προιόν μυθοπλασίας, εκτός βέβαια από το tweet του Χρυσοχοίδη. Αυτό είναι copy paste από το twitter χωρίς edit. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου