Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

“Με τη βοήθεια του θεού”- το σχέδιο της νέας κυβέρνησης

«Με τη βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βγει ο λαός όσο το δυνατό νωρίτερα από την κρίση», δήλωσε ο νέος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την ορκωμοσία του από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Εν συνεχεία δήλωσε πως την νέα κυβέρνηση θα στελεχώσουν πρόσωπα άφθαρτα και φρέσκα όπως  ο Χάρρυ Πόττερ, η Ερμιόνη Γρέιτζερ.

samarasΜεγάλη λύπη εξέφρασε για τον θάνατο του Ντάμπλντορ γιατί όπως είπε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός –πάρ’το χαμπάρι λέμε πρωθυπουργός και εννοούμε τον Σαμαρά- δεν υπάρχει ικανότερο στέλεχος αυτή τη στιγμή για την θέση του υπουργού μαγείας. Ενδεχομένως την θέση να αναλάβει ο ίδιος ο Θεός , ο οποίος σε δήλωσή του στο γνωστό πρακτορείο Ειδήσεων “PatatesBloom-berg” ευχαριστεί τον Σαμαρά και τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, αν και ο ίδιος παραδέχεται πως την τελευταία φορά που μπλέχτηκε με πολιτική δεν τα κατάφερε και πολύ καλά ούτε αυτός ούτε η νεολαία του.

image

Τέλος πηγές μέσα από τις show biz αναφέρουν πως ο Σάκης Ρουβάς ήταν έτοιμος να προβεί σε δηλώσεις ,στις οποίες απέκλειε την συνεργασία του με την κυβέρνηση Σαμαρά. Η παρεξήγηση οφειλόταν στην αναφορά του …Θεού.

(Τα παραπάνω είναι προιόν μυθοπλασίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου