Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Καπιταvictor και Selene ΕΚΜ


Βρισκόμαστε μπροστά στον μαυρογιαλούρικο-χριστέ μου τι λέω και δεν έρχομαι να με δείρω- κλασσικότατο προεκλογικό διάλογο του ανέφικτου "θα" και το συζητάμε και σοβαρά!

Εντός ΕΕ και χαρούμενος λαός με γύρω στα 25 εκ. ανέργους σε όλη την Ευρώπη. Ότι πειθόμαστε σαν λαός πως υπάρχει πιθανότητα να διαπραγματευτείς με τον Λούσιφερ για τον Αρμαγεδώνα...
 Ότι πειθόμαστε και καλά ότι οι δικοί μας 1 εκ.και βάλε άνεργοι θα δουν άσπρη μέρα με "αριστερή" ή "δεξιά" διαχείριση ενός οικονομικού συστήματος -του καπιταλισμού λέμε- που μοιάζει με τον Victor στο Underworld , κι αντί να του σκάσουμε ένα μπουνίδι στα μούτρα να πέσει για νάνι τον τροφοδοτούμε αίμα, δικό μας αίμα.

Μωρ'τι μας λέτε; Η ίδια κλασσική συνταγή υπάρχει για κάθε λογής δυνάστες και συστήματα που αφήνουν την ανθρωπότητα πίσω.Κι ο ίδιος ο αστούλης όταν ήρθε η ώρα να πάρει την εξουσία στα χέρια του ,γιατί ήταν προοδευτικός σε σχέση με τον τσιφλικά, την εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία-την επανάσταση ντε. Κι ειδικά για ένα τέτοιο σύστημα τόσο βαθιά ριζωμένο που επιδρά απ'το φαί που τρώς μέχρι στους στίχους και στον καπνό που θα σε ταξιδέψουν στο πρώτο σου ταξίδι στο νότο, ένα σύστημα εκ του κέρδους και της εκ  φτώχειας εκπορευόμενο , η απάντηση έχει ήδη βρεθεί.Φωνές μόνο χρειάζεται πολλές και δυνατές να ξεστομιστεί.  Αν τώρα εσύ θες να παραστήσεις την Selene και να σκίζεις τις φλέβες σου μέχρι ο καπιταλισμός-Victor να ξεπεράσει την κρισάρα του και να σου πετάξει ένα κομμάτι ψωμί όταν ο Jesus θα ξανακατέβει στην γη... ε...μη πω "είσαι μαλάκας" και γίνει το κείμενο περισσότερο λαικιστικο. Δεν λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου